Onze BBQ workshops
Onze BBQ workshops kenmerken zich doordat ze verder gaan dan toekijken hoe je een BBQ gebruikt. Bij ons ga je zelf aan de slag, we koken gangen in plaats van losse kleine gerechtjes en trekken daar de tijd voor uit: 5 uur. Zo hebben we samen écht de tijd om te koken en te leren.
Over de workshops
We hebben hier een workshopruimte, waar je kan experimenteren met de verschillende BBQ’s en smaakmakers. We geven hier diverse workshops zoals Proef en beleef de Veluwe, Bier & BBQ workshop, The Basterd Experience workshop, OFYR Experience workshop, Kamado Experience workshop en de Big Green Egg Eggperience. In onderstaande tekst staat meer informatie over deze workshops.
Proef en beleef de Veluwe
Een van de workshops is Proef en Beleef de Veluwe. Ontdek de geheimen van de Veluwe door een knapzakkentocht te lopen samen met een ervaren Veluwespecialist. In een tocht van een goede twee uur word je meegenomen in de diepe bossen vol sporen van Veluws wild. Via de uitgestrekte zandverstuiving ontdek je het Willemsbos en kom je via het Hendriksbos weer in de bewoonde wereld. Wellicht zal je wild spotten en gegarandeerd sporen ontdekken. Onderweg knabbel je van één van de knapzakken.
Bier & BBQ workshop
Het is niet zomaar een BBQ workshop waar we een mooi bier bij de gerechten pairen, nee we gaan echt samen op zoek naar de samenhang tussen bier en BBQ. Uiteraard kun je een bier in een stofgerecht verwerken, en een bierbeslag is ook wel bekend (en zijn daarom niet minder lekker). Maar wat wanneer we wat verdieping zoeken? Bijvoorbeeld met het maken van een dressing met gemalen hop, en diezelfde hop gebruiken in het bier wat je erbij serveert? Of mout gebruiken als ingrediënt in je gerecht in plaats van linzen? Niet alleen een tof verhaal, maar ook echt bijzondere smaken! En dat is precies wat centraal staat in deze workshop.
The Bastard Experience
Tijdens deze kennismaking met de The Bastard leggen we alle basistechnieken uit die bij de The Bastard aan bod komen. Aansteken, onderhoud, roken, slow cooken, bakken, direct & indirect grillen, alle facetten zullen tijdens deze 5 uur durende dag aan bod komen, terwijl we 5 lekkere gerechten maken. Hij is helemaal samengesteld om jou in no-time een solide basis te geven, zodat je thuis lekker aan de slag kunt met verschillende recepten op basis van de basistechnieken.
OFYR Experience workshop
Maak kennis met de OFYR en kom alles te weten over dit prachtige toestel. Het is niet alleen een mooi object in de tuin maar ook zeer geschikt voor culinaire invulling van smaakvolle gerechten. Hoe je met de OFYR lekker aan de slag gaat ga je zelf ervaren in deze vernieuwde BBQ workshop. Ook wanneer je al een OFYR hebt is deze workshop een absolute aanrader. We laten je namelijk verschillende bereidingstechnieken zien zodat je het maximale uit de OFYR kunt halen! Wanneer je op zoek bent naar een gezellige middag of avond ben je ook van harte welkom, onze professionele chef neemt je mee en geeft al zijn tips prijs.
Kamado Experience
Speciaal voor jou als beginnende liefhebber organiseren we kamado workshops. Binnen deze workshop gaan in op de basistechnieken, maak je een 5-tal leuke gerechten en kom je te weten welke verschillende modellen en opties er zijn. Zo heb je écht een vliegende start en ben je binnen no-time een echte kamado expert. Tijdens deze workshop leggen we alles uit wat jij moet weten als beginnende kamado enthousiasteling. Je gaat aan de slag met maar liefst 5 heerlijke gerechten die je bereidt onder professionele begeleiding. Bij ons dus niet toekijken wanneer iemand anders bezig is.. je gaat echt zelf aan de slag!
Big Green Eggperience
Tijdens deze kennismaking met de Big Green Egg leggen we alle basistechnieken uit die bij de Big Green Egg aan bod komen. Aansteken, onderhoud, roken, slow cooken, bakken, direct & indirect grillen, alle facetten zullen tijdens deze 5 uur durende dag aan bod komen terwijl we 5 lekkere gerechten maken. Hij is helemaal samengesteld om jou in no time een solide basis te geven zodat je thuis lekker aan de slag kunt met verschillende recepten op basis van de basistechnieken.