Wat gaan we doen?
Vis is heerlijk uit de kamado. Vis grillen of roken op een cederplank heb je vast al eens gedaan. Wil je qua vis bereidingen naar een volgend niveau is deze BBQ workshop echt iets voor jou. We gaan dieper in op de verschillende bereidingen en behandelen ook vis fileren en schoonmaken. Dit laatste zodat je thuis ook met de beste verse producten aan de slag kunt. Wij krijgen dagelijks verse aanvoer rechtstreeks vanuit de visafslag in Yerseke. Verser kun je het niet vinden, dat proef je! Ben jij klaar om verschillende 4 vis gerechten te bereiden.. en op te eten?
Wat behandelen we?
- 4 verschillende gerechten met vis. Bepaalde filets maar ook hele vissen. Koud roken van vis, bretonse sardines, een sweet & spicy zalm, van alles komt voorbij. Heb je wel eens een vis gevuld en gaar gestoomd? Na deze workshop wel!
- Verschillende bereidingstechnieken om de lekkerste smaak te krijgen. Roken, grillen, low&slow, stomen en bakken.
- We werken hele gangen uit met bijpassende garnituren en bijgerechten.
- Waar je op moet letten bij het kopen van vis. Hoe herken je een vers product?
- Hoe maak je vis schoon? Diverse vissen bij deze workshop dienen nog volledig schoongemaakt te worden, hier nemen we je in mee zodat je thuis hier ook lekker mee aan de slag kunt.
Workshop 2.0?
Sommige workshops geven we al een tijdje en vonden het tijd voor vernieuwing! Hierom geven we aan onze workshops een versienummer. Heb je al eerder een workshop bij ons gevolgd, kijk dan goed naar het nummer achter de workshop. Grote kans dat we alweer een nieuwe versie hebben met volledig nieuwe recepten, technieken en inspiratie! Deze kun je dan prima opnieuw volgen om weer nieuwe dingen te leren.
Over deze workshop
Heb je al een enige tijd een kamado zoals een Big Green Egg, Bastard, Monolith of Kamado Joe en ben je er klaar voor om je skills naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan nu in voor een kamado masterclass workshop!
Zelf doen staat in onze workshops centraal. Lekker bezig zijn met koken in de praktijk, daar steek je tenslotte het meeste van op! Bij ons maken alle deelnemers zelf alle gerechten, in plaats van dat een groepje recept A maakt, en een ander groepje recept B maakt. Door 5 uur uit te trekken en 4 gerechten te maken kunnen we lekker veel behandelen én leren!
Tijdens deze 5 uur durende workshop gaan we veel dieper op de mogelijkheden en bereidingstechnieken van de kamado. Bij vrijwel elke masterclass maak je zelf 4 heerlijke gerechten. De theorie en basis van het werken met de kamado slaan we over en gaan direct aan de slag met uitgebreide recepturen en bereidingswijzen.
Het leuke is dat we een bepaald onderwerp vastpakken en dit helemaal gaan uitdiepen met elkaar. Kies dus een onderwerp en laat je door ons meenemen in onze passie om jouw outdoor cooking skills naar een hoger niveau te tillen!
Nieuw: Gratis BXC schort t.w.v. €29.90 bij een workshop!
Als je eerder een workshop bij ons gevolgd hebt, dan weet je dat je in één van onze schorten de mooiste gerechten staat te koken. Wat ons betreft, is een schort een mooi aandenken aan die leuke ervaring. Daarom krijg nu na het volgen van een workshop een gratis schort t.w.v. €29.90 mee naar huis krijgt! Het schort heeft een handige zak aan de voorkant en is verkrijgbaar in twee kleuren. Uiteraard met ons BBQ Experience Center logo erop.
Zoek je nog een origineel cadeau? Doe een workshop cadeau met onze workshop cadeaubon!