Wat gaan we doen?
Iedereen heeft wel eens gasten over de vloer of geeft een feestje. Je wilt geen uitgebreid diner serveren maar diverse kleine lekkere hapjes. Noem het tapas, noem het streetfood, het gaat om kleine lekkere gerechtjes & bites. De gemeende deler bij streetfood is altijd: super verse ingrediënten, simpele bereidingen en smaak explosies.
In deze workshop brengen we volop inspiratie voor juist dit moment. Uit keukens van over de hele wereld halen we inspiratie en hebben we een selectie gemaakt van de lekkerste bites die jij gemakkelijk aan je gasten kunt serveren. De chefs bij het BBQ Experience Center hebben meerdere reizen gemaakt naar plaatsen waar streetfood centraal staat, voornamelijk naar Azië. Gerechten uit Azië gaan dus zeker niet ontbreken, maar ook uit Zuid Amerika, Afrika en Europa gaan we super lekkere gerechten maken. Streetfood komt overal ter wereld voor!
Wat behandelen we?
- Veel verschillende gerechten en bites met diverse ingrediënten. Vlees, vis, groenten, alles komt voorbij. We gebruiken de wereldkeuken en onze ervaringen van diverse reizen.
- We werken met exclusieve en toegankelijke producten, een mooie mix.
- Diverse bereidingstechnieken om de gerechtjes op de BBQ klaar te maken. Denk aan grillen, bakken, stoven, slowcooken, eigenlijk komen alle technieken wel voorbij. Enige ervaring is hierom wel vereist.
- Technieken om zelf bij een feestje niet heel de tijd in de buitenkeuken te staan maar kunnen genieten met je gasten.
Workshop 2.0 of 3.0?
Sommige workshops geven we al een tijdje en vonden het tijd voor vernieuwing! Hierom geven we aan onze workshops een versienummer. Heb je al eerder een workshop bij ons gevolgd, kijk dan goed naar het nummer achter de workshop. Grote kans dat we alweer een nieuwe versie hebben met volledig nieuwe recepten, technieken en inspiratie! Deze kun je dan prima opnieuw volgen om weer nieuwe dingen te leren.
Over deze workshop
Heb je al een enige tijd een kamado zoals een Big Green Egg, Bastard, Monolith of Kamado Joe of een andere BBQ en ben je er klaar voor om je skills naar een hoger niveau te tillen? Schrijf je dan nu in voor een masterclass!
Zelf doen staat in onze workshops centraal. Lekker bezig zijn met koken in de praktijk, daar steek je tenslotte het meeste van op! Bij ons maken alle deelnemers zelf alle gerechten, in plaats van dat een groepje recept A maakt, en een ander groepje recept B maakt. Door 5 uur uit te trekken en 5 gerechten te maken kunnen we lekker veel behandelen én leren!
Tijdens deze 5 uur durende workshop gaan we veel dieper op de mogelijkheden en bereidingstechnieken. Bij vrijwel elke masterclass maak je zelf 5 heerlijke gerechten. De theorie en basis van het werken met de kamado slaan we over en gaan direct aan de slag met uitgebreide recepturen en bereidingswijzen.
Het leuke is dat we een bepaald onderwerp vastpakken en dit helemaal gaan uitdiepen met elkaar. Kies dus een onderwerp en laat je door ons meenemen in onze passie om jouw outdoor cooking skills naar een hoger niveau te tillen!
Nieuw: Gratis BXC schort t.w.v. €29.90 bij een workshop!
Als je eerder een workshop bij ons gevolgd hebt, dan weet je dat je in één van onze schorten de mooiste gerechten staat te koken. Wat ons betreft, is een schort een mooi aandenken aan die leuke ervaring. Daarom krijg nu na het volgen van een workshop een gratis schort t.w.v. €29.90 mee naar huis krijgt! Het schort heeft een handige zak aan de voorkant en is verkrijgbaar in twee kleuren. Uiteraard met ons BBQ Experience Center logo erop.
Zoek je nog een origineel cadeau? Doe een workshop cadeau met onze workshop cadeaubon!