- Herkomst Uruguay
- Ras Angus
- Voer Graan
- Formaat Ca. 250 gram of 1 kilo
- Gekoeld en per koerier naar je verzonden
- Voor 23:59 besteld, de volgende werkdag thuisbezorgd
- Thuiswinkel waarborg keurmerk
- Klanten geven ons een 9,2/10
- Beste tuin webwinkel van Nederland 2024
Dit product wordt ingevroren geleverd
Met een speciale invriesmethode wordt dit product supersnel ingevroren, hierdoor is er nagenoeg geen kwaliteitsverlies en zorgen we voor een duurzaam resultaat. Je kunt dus gerust dit ingevroren product bestellen!
Wat zeggen onze klanten?
“Het vlees was beter verpakt dan ik bij andere webshops had ervaren en kwam diepgevroren aan.” – Rutger
“Perfecte service! Het vlees was van goede kwaliteit.” – Dennis
“We hebben heerlijk gegeten. Dit soort vlees haal je niet bij de supermarkt.” – Peter
Meer weten over de bavette?
Bavette als steak eten komt oorspronkelijk uit Frankrijk, waar meerdere delen met een grove draad als steak worden gegeten. Het is een lang, plat en grof draad stuk vlees dat afkomstig is van de zijkant van de buikwand van het rund.
Het liefste bereid ik een bavette reversed sear, met wat whisky rookhout en de Dirty Cow rub. Rook het vlees eerst op 120 graden tot een kerntemperatuur van 40 graden. Grill daarna af op 220 graden tot een kerntemperatuur van 54 graden. Enjoy!
- Rare 50°C
- Medium 56°C
- Well-done 62+°C
Maak je gerecht compleetLekker voor bij deze Runder bavette steak
Lekker om bij te drinken
Smaakt goed bij deze bavette
Masseria Borgo dei Trulli Salice Salentino Riserva – Deze Italiaanse prijswinnaar past ontzettend goed bij gegrild vlees met veel smaak van zichzelf perfect voor bij je bavette. Deze wijn heeft smaken van bramen, zwarte bessen, kruidig en aardse tonen.
Magistraat – De Pikjongen – De geroosterde en gebrande mouten in het bier passen goed bij de smaken van een gegrild stuk vlees, zeker met een rub welke het vlees wat zoeter maken.
Bekijk ons complete aanbod wijn & bier!