Masterclass pizza maken

Niet ingeplande workshops
1 2 3 4 5
Gevorderd

104,50

p.p.
Roosendaal
Nederland

0 data beschikbaar

Geen data beschikbaar voor deze locatie

Voor deze locatie is op dit moment geen datum beschikbaar. Laat je gegevens achter en we sturen je een (eenmalige) e-mail wanneer er weer nieuwe data beschikbaar zijn.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat gaan we doen?

Bij de perfecte pizza denk je al snel aan Italië: krokante bodems, smaakvolle toppings en die authentieke smaak van een houtoven. Maar wist je dat je ook thuis geweldige pizza’s kunt bakken met jouw BBQ? Tijdens onze Pizza Masterclass laten we zien hoe je eenvoudig pizza’s bakt waar zelfs een Napolitaanse pizzabakker jaloers op zou zijn!

Of je nu net begint met pizzabakken of al wat meer ervaring hebt; onze chef begeleidt je persoonlijk zodat jij met de beste tips en technieken naar huis gaat. Ideaal voor gezellige pizzaliefhebbers die hun skills willen verbeteren en indruk willen maken op vrienden en familie!

Wat behandelen we?

  • Je gaat zelf deeg maken. Leer hoe je luchtig deeg maakt dat perfect rijst en een heerlijke krokante korst krijgt.
  • Je leert hoe je het deeg soepel oprekt en vormt tot een échte ronde pizza, zonder deegroller, gewoon met je handen.

  • Pizzasaus maken. Ontdek hoe simpel een heerlijke tomatensaus kan zijn met slechts een paar pure ingrediënten.
  • Op welke temperatuur bak je een pizza het beste en hoe behoud je die temperatuur? We nemen je mee in het waarome n je proeft meteen het verschil.

  • Van pizzaschep tot deegschep, je leert hoe (en wanneer) je ze gebruikt zonder geklungel

  • Wat is het verschil tussen een pizza uit een échte pizza-oven en eentje uit de kamado.

Over deze workshop

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag om de lekkerste pizza’s te bereiden in uit een echte pizzaoven. Dus wil je weten hoe je een echte Napolitaanse pizza bakt? Schrijf je dan nu in voor de masterclass pizza bakken!

Zelf doen staat in onze workshops centraal. Lekker bezig zijn met koken in de praktijk, daar steek je tenslotte het meeste van op! Bij ons maak je zelf alle gerechten, in plaats van dat een groepje recept A maakt, en een ander groepje recept B maakt. We gaan aan de slag met de Napolitaanse pizza, Pinsa, Amerikaanse Pizza’s en de pizza bianco.

Tijdens deze 5 uur durende workshop gaan we veel dieper op de mogelijkheden en bereidingstechnieken. Bij vrijwel elke masterclass maak je zelf 4 heerlijke gerechten. De theorie en basis van het werken met de pizza-oven gaan we ook uitgebreid behandelen.

Het leuke is dat we een bepaald onderwerp vastpakken en dit helemaal gaan uitdiepen met elkaar. Kies dus een onderwerp en laat je door ons meenemen in onze passie om jouw outdoor cooking skills naar een hoger niveau te tillen!

Nieuw: Gratis BXC schort t.w.v. €29.90 bij een workshop! 

Als je eerder een workshop bij ons gevolgd hebt, dan weet je dat je in één van onze schorten de mooiste gerechten staat te koken. Wat ons betreft, is een schort een mooi aandenken aan die leuke ervaring. Daarom krijg nu na het volgen van een workshop een gratis schort t.w.v. €29.90 mee naar huis krijgt! Het schort heeft een handige zak aan de voorkant en is verkrijgbaar in twee kleuren. Uiteraard met ons BBQ Experience Center logo erop.

Zoek je nog een origineel cadeau? Doe een workshop cadeau met onze workshop cadeaubon!

Masterclass pizza maken Proef de sfeer

Fijne en leuke workshop. Italiaans is ook eens iets anders dan de klassieke bbq. Kwaliteitsproducten

Marieke Workshopdeelnemer Masterclass pizza maken

Pizza-Prep-Deksel-Ooni-werkblad

Workshop Masterclass pizza maken Is altijd inclusief

  • De allerbeste kwaliteit ingrediënten
  • Bijpassende drankjes zoals een mooi glas wijn, bier of een frisje
  • Een prachtige locatie: oude jeneverstokerij de Wenneker
  • Begeleiding van een professionele chef
  • Geen verrassingen achteraf: all-in prijs!
  • Heel veel gezelligheid :)

Ontmoet Onze chefs

Het allerliefste wat wij doen is jou enthousiasmeren over het lekker koken buitenshuis. Wanneer dat gelukt is blijven we je uitdagen en helpen om steeds weer een hoger niveau te bereiken met je gerechten. Daar heb je ervaren chefs voor nodig. Chefs die niet alleen veel ervaring met BBQ hebben, maar eigenlijk met de gehele (buiten)keuken. Daarin zijn we uniek.

BXC teampagina Jonathan

Jonathan Klaasen

Chef BBQ Experience Center

Met zijn 13 jaar aan ervaring als Sous-Chef kan Jonathan je alle kneepjes van het vak leren. De basis workshops zijn echt zijn favoriet. Wat is een kamado en hoe werkt die nou precies? Hij leert je graag verschillende bereidingen die je thuis kunt gaan toepassen.

Leonard-team-bxc

Leonard Slabbekoorn

Chef BBQ Experience Center

Hij begon al vroeg in de horeca: op zijn 15e als afwasser en op zijn 17e ging hij de koksopleiding doen. Daarna ging hij fulltime aan de slag op verschillende plekken in Nederland, waaronder Breda en Rotterdam, maar vooral in zijn geliefde Zeeland. De laatste jaren was hij junior souschef in Middelburg.

BBQ Experience Center. Home of BBQ!

Onze unieke workshop locatie

In het BBQ Experience Center hebben we het ketelhuis omgetoverd tot een mooie sfeervolle workshopruimte. Hier kan je experimenteren met de verschillende BBQ’s en smaakmakers. We geven er onze workshops, regelmatig een demonstratie en de ruimte is tevens af te huren voor je privé-evenement met vrienden of collega’s.

Informeer mij over nieuwe data van deze workshop

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.