Heb jij weleens een paasbrunch van de BBQ gemaakt? Dit is jouw kans om Pasen grootser aan te pakken. Gezellig met vrienden of familie lekker buiten een drankje en heerlijke paasrecepten die je gemakkelijk van de BBQ kan bereiden! Hou je meer van zoet of ben je juist gek op hartige gerechten? Wij hebben aan allebei gedacht! Of bezoek jij een van onze showrooms? Speur naar het gouden ei en maak kans op geweldige prijzen!
Paasbrunch van de BBQ!
Een paasbrunch voor iedereen! Voor de zoetekauwen staan er poffertjes, kaiserschmarrn op het menu. En ben je meer van het hartige? Dan smul je van shaslicks, wraps met gerookte kip en smaakvolle sliders. Heerlijke gerechten die je gemakkelijk en snel van de BBQ kan bereiden ideaal toch?
Paasbrunch zoet 🐣
Speciaal voor de zoetekauwen hebben we een paasbrunch zoet samengesteld. Denk aan heerlijke cinnamon rolls of poffertjes van de BBQ! Serveer ze met een beetje poedersuiker, vers fruit of een bolletje ijs als je echt uit wil pakken.
Chicken & Waffles
Luchtige wafels met krokante kip vol smaak door een kruidige rub en candy bacon gekarameliseerd met maple syrup. Met een heerlijke sticky maple-bourbon saus en frisse blueberry compote een ultieme combinatie van hartig, zoet en fris! De candy bacon zorgt voor die extra crunch en een zoete bite. En die blauwe bessen compote? Die maakt het helemaal af met een frisse smaak.
Poffertjes van de BBQ
Zowel jong als oud zal hiervan smullen en het staat binnen no-time op tafel. Ga je voor nét dat beetje extra? Voeg dan wat vers fruit toe zoals aardbeien, blauwe bessen of banaan voor een extra frisse touch! Ook lekker: een toefje opgeklopte room of een vleugje poedersuiker om het helemaal feestelijk te maken.
Kaiserschmarrn op de kamado
Dit Oostenrijkse lekkernij krijgt een geweldige smaak van het rooster, met zijn luchtige, licht gekarameliseerde stukjes pannenkoek. En voor de perfecte balans serveer je het met een heerlijke, frisse pruimensaus! Een klein beetje poedersuiker eroverheen en je waant je zo op een zonnig terras in de Alpen.
Paasbrunch hartig 🐣
Liever hartig? Dan zit je helemaal goed met onze paasbrunch hartig! Denk aan sappige beenham van de BBQ, perfect of zelfgemaakte shaslicks die zo van het rooster komen. Serveer ze met een frisse salade of gegrilde groenten.
De bavette rollade is de manier om samen te genieten van een heerlijk culinaire gerecht. Dit gerecht was een absolute favoriet tijdens onze vlees masterclass en is te vinden in het Ultieme Kamado Boek
Shaslick
Deze kleurrijke spiesen met malse stukjes Iberico Presa, ui en paprika zien er niet alleen feestelijk uit. Zo als smaakvolle blikvanger voor je Paasbrunch! Tip van de chef: gebruik voor het gemak de Braairub nr.2 of de Piri Piri van Angus & Oink.
Wrap gerookte kip
Deze wrap is gevuld met gerookte kip, frisse en knapperige groenten zoals roma tomaten, gele paprika en komkommer. En als finishing touch een romige dressing! Lekker licht, maar toch goed vullend, ideaal voor een lente-achtige lunch van de BBQ. Serveer ‘m warm van het rooster of juist koud als frisse snack tijdens een paasbrunch!
Cheese- & Barbecue-sliders
De cheese-sliders en barbecue-sliders zijn dé hit voor je Paasbrunch. De mini-burgers beleg je met smeltende cheddar, plakjes tomaat en een beetje pit van jalapeñopeper. Makkelijk, snel klaar! Serveer ze op kleine briochebroodjes en zet ze als feestelijke torentjes op tafel.
Beenham van de BBQ
Mooi sappig vlees, een knapperig randje van de grill en heerlijke honing-mosterdsaus. Warm van de BBQ, in dunne plakken gesneden… daar wil je toch gewoon je tanden in zetten?
Gouden ei hunt!
Zoek zaterdag 12 april naar het gouden ei in een van onze showrooms en win een Italië 2.0 Masterclass voor twee personen! (2 eieren per showroom)
Workshop cadeau
Nog op zoek naar een origineel cadeau? Kijk dan eens bij onze workshops of geef een cadeaubon, die je kan gebruiken voor een workshop!
Bekijk alle workshops