Big Green Eggperience

Basis Workshops
1 2 3 4 5
Beginner

99,50

p.p.
Nunspeet
Nederland

7 data beschikbaar

Wat gaan we doen?

Interesse in een Big Green Egg maar je wilt hem eerst proberen of wil je weten wat de mogelijkheden zoal zijn? Schrijf je dan nu in voor onze workshop Big Green Eggperience. Ook wanneer je er (net) een hebt of de basis nog onder de knie wilt krijgen is deze workshop zeer geschikt voor jou!

Tijdens deze kennismaking met de Big Green Egg leggen we alle basistechnieken uit die bij de Big Green Egg aan bod komen. Aansteken, onderhoud, roken, slow cooken, bakken, direct & indirect grillen, alle facetten zullen tijdens deze 5 uur durende dag aan bod komen terwijl we 5 lekkere gerechten maken. Hij is helemaal samengesteld om jou in no time een solide basis te geven zodat je thuis lekker aan de slag kunt met verschillende recepten op basis van de basistechnieken.

Over deze workshop

Zelf doen staat in onze workshops centraal.  Lekker bezig zijn met koken in de praktijk, daar steek je tenslotte het meeste van op! Bij ons maken alle deelnemers zelf alle gerechten, in plaats van dat een groepje recept A maakt, en een ander groepje recept B maakt. Door 5 uur uit te trekken en 5 gerechten te maken kunnen we lekker veel behandelen én leren! Bij zowel de workshop Big Green Eggperience, de Kamado Experience als de Bastard Experience maken wij dezelfde heerlijke menu’s.

Official workshop by Big Green Egg

Wij dragen als een van de weinigen trots het officiële Big Green Egg keurmerk voor workshops. Je bent bij ons dus gegarandeerd in goede handen :)! De Eggperience workshop kun je cadeau krijgen bij aanschaf van een Big Green Egg, je kiest dan voor de VIP service bij de aanschaf. We komen de Big Green Egg dan helemaal gemonteerd leveren, en je krijgt deze workshop erbij voor 1 of 2 personen. De workshop kun je voor of na de aankoop volgen.

Wat behandelen we?

  • Wat maakt de Big Green Egg / kamado in het algemeen zo speciaal? Wat zijn de voordelen ten opzichte van een andere BBQ?
  • Aansteken, doven en temperatuurbeheersing.
  • Onderhoud & schoonmaken
  • Verschillende brandstoffen
  • De meest essentiële accessoires
  • Alle basis bereidingstechnieken aan de hand van verschillende recepten: bakken, roken, grillen, indirect garen, slowcooken, etc.
  • Dit alles aan de hand van 5 heerlijke gerechten die je zelf gaat klaarmaken! Het menu houden we nog even geheim, maar het is altijd een combinatie tussen vlees, vis, bijpassende garnituren en een lekker dessert.
  • We werken hele gangen uit met bijpassende garnituren en bijgerechten.

 

Gratis workshop bij je Big Green Egg VIP service

Bij een premium product hoort wat ons betreft een premium service. En die hebben we! Alles wat je nodig hebt zit hierin. Wanneer je voor de Very Important BBQ service kiest bij  aankoop van je Big Green Egg na je workshop, krijg je het aankoopbedrag van deze workshop terug. Bij de Big Green Egg Mini, MiniMax, Small en Medium krijg de helft van je geld terug en bij de Large, XL en de XXL krijg je het volledige bedrag terug!

Nieuw: Gratis BXC schort t.w.v. €29.90 bij een workshop! 

Als je eerder een workshop bij ons gevolgd hebt, dan weet je dat je in één van onze schorten de mooiste gerechten staat te koken. Wat ons betreft, is een schort een mooi aandenken aan die leuke ervaring. Daarom krijg nu na het volgen van een workshop een gratis schort t.w.v. €29.90 mee naar huis krijgt! Het schort heeft een handige zak aan de voorkant en is verkrijgbaar in twee kleuren. Uiteraard met ons BBQ Experience Center logo erop.

Zoek je nog een origineel cadeau? Doe een workshop cadeau met onze workshop cadeaubon!

Praktische info

Per werkbank heb je de beschikking over een large kamado waarin je zelf alles gaat bereiden. Onze workshopruimte is gevuld met de Big Green Egg. Vaak gebruiken we extra BBQ’s in de workshopruimte om veel tegelijkertijd te doen. Heb je een ander merk of nog helemaal geen kamado? Geen probleem en je bent van harte welkom uiteraard! De technieken kan je zeker thuis ook toepassen.

Hoe werkt het reserveren?

Je reserveert nu altijd voor minimaal 2 personen op een werkbank. Wil je met 3 personen aan één werkbank staan? Stuur ons een berichtje. Kies hier boven de gewenste datum. Met de knop ‘in winkelmand’ voeg je een product toe in je winkelmand (bovenin je scherm). Door op de winkelmand te klikken en je bestelling af te rekenen reserveer & betaal je voor de workshop. Hierna is je boeking bevestigd.

Geen verrassingen achteraf. Behalve de recepten 🙂

De prijs is all-in. Wij regelen alles, de workshops zijn inclusief alle accessoires die je nodig hebt, de beste kwaliteit ingrediënten en uiteraard de kamado’s. Ook zorgen we voor bijpassende drankjes zoals een goed glas wijn, bier of een frisje. We werken niet met een beperking in aantal consumpties. Onze chefs hebben echter altijd wel de verantwoordelijkheid om het drankgebruik samen met de veiligheid van alle deelnemers te waarborgen. Het gaat bij de workshop uiteraard wel om het (leren) koken 🙂

We leggen een hoop uit, inspireren je en nemen je helemaal mee in verschillende bereidingen. Bovendien krijg je de recepten die we maken thuis gestuurd na afloop zodat je het nog eens over kunt doen!

Locatie & parkeren

De workshops worden gehouden in het BBQ Experience Center. Gekenmerkt door de katrol waarmee het meel werd getild, omgetoverd tot een sfeervolle workshopruimte, Hier kunnen we dus ook in winter lekker door kunnen gaan! Mocht het wat frisser buiten zijn is het wel slim om je hierop te kleden. Het adres is Nijverheidsweg 4, Nunspeet en er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Ook is er op 4 minuten wandelen een treinstation. 

Kleine lettertjes

Zoals ieder bedrijf ontkomen ook wij niet aan bepaalde voorwaarden.  Deze zijn niet spannend maar misschien wel goed om even door te nemen. Het belangrijkste is dat het natuurlijk niet fijn is om jezelf kort voor de workshop  af te melden, we hebben dan namelijk een plaats gereserveerd voor je en inkopen al gedaan. Je mag kosteloos annuleren tot 7 dagen voor aanvang

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle workshops en in het bijzonder artikel 17, welke je kunt vinden op de pagina algemene voorwaarden.

Big Green Eggperience Proef de sfeer

Big-Green-Eggperience-BBQ-Workshop-Kamado-Koken-Roosendaal
Een prettige ongedwongen sfeer, waarbij iedereen zich meteen ‘thuis’ voelt. Verzorging perfect, de drankjes, hoge kwaliteit ingrediënten, volop aandacht voor de deelnemers, goede wijnen, laat niets te wensen over!

Jasper van Hylckama Vlieg Workshopdeelnemer Big Green Eggperience

BBQ-Workshop-Koken-Kamado-Big-Green-Egg-Roosendaal
BBQ-Workshops-Big-Green-Egg-Basis-Koken-Chefs-Roosendaal
Wij hebben een superleuke workshop gehad bij het BBQ Experience Center, echt een aanrader. Jan vertelde op een leuke, ontspannen manier over het koken op de Big Green Egg en de recepten die we mochten maken waren echt heel lekker en leuk om te maken. Complimenten en een dikke pluim voor Jan!

Rob Hendrickx Workshopdeelnemer Big Green Eggperience

BBQ-Workshops-Big-Green-Egg-koken-Roosendaal
Er was meer dan genoeg tijd om vragen te stellen aan Joey, die de kennis en ervaring met veel enthousiasme overbrengen. Eten en drinken was er in overvloed, het voelde echt als een luxe die past bij het product past.

Leo Bliek Workshopdeelnemer Big Green Eggperience

BBQ-workshops-Big-Green-Egg-eten-food-roosendaal-samen-koken

Workshop Big Green Eggperience Is altijd inclusief

  • De allerbeste kwaliteit ingrediënten
  • Begeleiding van een professionele chef
  • Bijpassende drankjes zoals een mooi glas wijn, bier of een frisje
  • Geen verrassingen achteraf: all-in prijs!
  • Een prachtige locatie: oude meelfabriek
  • Heel veel gezelligheid :)

Ontmoet Onze chefs

Het allerliefste wat wij doen is jou enthousiasmeren over het lekker koken buitenshuis. Wanneer dat gelukt is blijven we je uitdagen en helpen om steeds weer een hoger niveau te bereiken met je gerechten. Daar heb je ervaren chefs voor nodig. Chefs die niet alleen veel ervaring met BBQ hebben, maar eigenlijk met de gehele (buiten)keuken. Daarin zijn we uniek.

Thomas-Teampagina-Bbqexperiencecenter

Thomas Rijkers

Chef BBQ Experience Center

Na 8 jaar als docent koken staat Thomas nu bij ons voor de “klas” om jou zoveel mogelijk te leren. Door zijn jarenlange ervaring in de horeca en velen vuurshows als demo-chef voor Ofyr Nederland, kan hij niet wachten om zijn BBQ kennis met je te delen.

BXC teampagina Bas workshop

Bas Kreffer

Chef BBQ Experience Center

Bas heeft zijn slagersmes in de randstad ingeruild voor een koksmes bij ons in Roosendaal. Door zijn jarenlange ervaring als kok en slager weet hij je alles te vertellen over verschillende stukken vlees. De vlees workshop is dan ook zijn absolute favoriet!

BBQ Experience Center. Home of BBQ!

Onze unieke
workshop locatie

De Workshopruimte, heeft een unieke sfeer. Ooit gekenmerkt door de katrol waarmee meel werd getild, is deze ruimte omgetoverd tot een inspirerende workshopplek. Naast de workshopruimte is er nog een gezellige bar en een proeflokaal! In de workshopruimte kunnen we dus ook in winter lekker doorgaan! Hier kan je experimenteren met de verschillende BBQ’s en smaakmakers.

Houd me op de hoogte

Staat er geen geschikte datum voor je bij? Laat je gegevens achter en we sturen je een (eenmalige) e-mail wanneer er weer nieuwe data beschikbaar zijn.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.