Na het succes van de eerste livestreams hebben we nog een derde livestream gepland op 24 mei om 16u. In deze workshop gaan we onder anderen vlees behandelen, maar we staan open voor alle suggesties. Ook staan we weer klaar om al je vragen te beantwoorden.

WAT GAAN WE DOEN?

  • Longhaas caveman style met ansjovis pesto
  • Varkensentrecote porc au grain gerookt op steeneik met zuurkool
  • Langzaamgegaard varkenswangetje met kriekbier
  • Picanha reverse sear
  • Hele kip injecteren & aan het spit
  • Gietijzer vs RVS grill test
  • Al je vragen weer beantwoorden. Stel ze via de chat en we beantwoorden ze direct ?

Welke technieken komen terug?
reverse sear | direct grillen | indirect grillen | slowcooking | caveman | roken | rubben | marineren | injecteren | rusten | aansnijden

Wij streamen live vanuit onze workshop ruimte waar we allerlei kamado’s bij de hand hebben zoals Big Green Egg, Kamado Joe en Bastard. De workshopruimte wordt omgebouwd tot TV studio met meerdere professionele camera’s en bemensing, we gaan er weer iets moois van maken!

Je kijkt helemaal gratis mee. Schrijf je sowieso in want de opname én recepten krijg je achteraf automatisch toegestuurd zodat je thuis lekker aan de slag kunt. Dus ook wanneer je niet kunt, echt inschrijven!

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Gratis inschrijven kan per direct via onderstaand formulier
  • Vooraf krijg je per e-mail de link naar de livestream omgeving.
  • Te bekijken via iedere browser (geen aparte app nodig).
  • Zondag 24 mei april vanaf 16u. De livestream zal ongeveer 2 uur duren.
  • Je krijgt de opname en recepten automatisch nagestuurd.

STUUR MIJ DE OPNAME EN RECEPTEN

Vul dit formulier in en we sturen je de terugkijk link van de volledige livestream én een leuk receptenboekje van de recepten die we in de livestream maken.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Joey Buys

Geschreven door:

Geniet van het leven, dáár hoort BBQ bij! Als eigenaar van het BBQ Experience Center gaat hij maar al te graag in gesprek met je, want kennis delen, dat is waar hij het bedrijf ooit voor in het leven heeft geroepen.

Bekijk team BBQ